close.png

01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg

Magyarország legnagyobb friss zöldség és gyümölcs nagybani piaca

lime.jpg

HírekPályázati felhívás

Társaságunk bérbe kívánja adni a budapesti nagybani piacon lévő 28. épület C jelű raktárhelyiséget megbízható vállalkozásnak... 

RÉSZLETEK...

 

 

PIAC ÉJSZAKÁJA

Tisztelt Piacot kedvelő Érdeklődők!  Jó hírünk van számotokra: idén ismét megrendezésre kerül 2018. június 20.-án  a Piac Éjszakája!

Ha Ti is szeretnétek bebarangolni a Budapesti Nagybani Piacot ezen a különleges, esti rendezvényen, akkor csak egy dolgotok van: regisztráljatok a piacejszakaja.nagybani.hu címen, és ha az első 100 regisztráló között vagytok, június 20-án lehetőségetek nyílik testközelből megfigyelni a piac működését! Jelentkezzetek mielőbb, hogy a 100 szerencsés piac látogató között legyetek!

 

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ PIAC ÉJSZAKÁJA 2018

 

Piac éjszakája 2018 / Regisztráció

 

  

 

adatvédelmi tájékoztatás

 

Biztosan Ön is értesült a GDPR-ról, abz Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletéről...

adatvédelmi tájékoztatás...

 

TERMELŐI ÉS KIEMELT KERESKEDŐI TÁJÉKOZTATÁS...

 

Általános tájékoztató...

 

Adatvédelmi tájékoztató kamerarendszer...

 

Kamera szabályzat melléklet...

 

 

 

Zárási időpont módosítása

 

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a nagybani piac zárási időpontja 2018. május 13.-tól az alábbiak szerint módosul...

RÉSZLETEK...

 

 

 

piaci házirend

 

Piaci Házirend 2018. február 16. hatállyal módosítottunk. A módosítás a 23. pont targoncahasználatra és targonca közlekedésre vonatkozó szabályait érinti, amelyet figyelmesen kérünk áttanulmányozni és a rendelkezéseit betartani.

RÉSZLETEK...

 

 

Helybiztosítás 2018

Minden értékesítési céllal érkező termelőnek, vagy mezőgazdasági vállalkozásnak rendelkeznie kell piaci belépőkártyával...

RÉSZLETEK...

 

 

 

melon-red.jpg

Rólunk A budapesti nagybani piac zrt. a termelők, a kereskedők szolgálatában!

A budapesti nagybani zöldség-gyümölcs piac az ország legnagyobb termelői és elosztó piaca, ahol hetenként hat napon át találkozik a termelők és a nagykereskedők árukínálata a kiskereskedők és a vidéki nagykereskedők keresletével. Egész évben folyamatosan kaphatók friss zöldség- és gyümölcsfélék, déligyümölcsök, gomba, tojás, méz, konzervek, tartósított élelmiszerek, édes áruk, csomagolt húskészítmények, tejtermékek, üdítő italok.

Részletek...

melon-yellow.jpg

InformációTermelők részére

A nagybani piac szabadtéri szektoraiban árusíthatnak a termelők, amely a piac nyitva tartása alatt saját gépjárműről történhet.

részletek...

 

VÁSÁRLÓK részére

A jelenlegi, nyitva tartási rend szerint a nagybani piacra beszerzési céllal érkező vásárlók az alábbi lehetőségek közül választhatnak

részletek...

 

Aktuális NYITVATARTÁSI REND

A budapesti nagybani piac jelen nyitási és működési rendje...

RÉSZLETEK...

 

piaci díjszabás

Belépési és parkolás díjak 2018.01.01.től

RÉSZLETEK...

 

PIACI Hírújság

Nagybani piac álltal kiadott hírújság...

RÉSZLETEK...

 

Árinformációk

 

Vegye igénybe a BNP Zrt. árinformációs szolgáltatását!

A budapesti nagybani piacon heti két alkalommal – hétfői és csütörtöki piaci napokon – a legalacsonyabb és legmagasabb kínálati árak gyűjtésével tájékoztató árlista készül. Az árinformáció az adott napra jellemző termelői és nagykereskedői bruttó árakat tartalmazza.

részletek...

piaci hírek

 

AktuálisArchívum