close.png

Magyarország legnagyobb friss zöldség és gyümölcs nagybani piaca

lime.jpg

HírekEKÁER

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az 1-es épületben található EKÁER elérhetőségét biztosító számítógépet megszűntettük. Az ekaer.nav.gov.hu weboldal elérhetőségét a továbbiakban – is ingyenesen – az Igazgatóság épület földszinti helyiségében biztosítjuk.

 

 

  

 

 

 

Helybiztosítás 2018

Minden értékesítési céllal érkező termelőnek, vagy mezőgazdasági vállalkozásnak rendelkeznie kell piaci belépőkártyával...

RÉSZLETEK...

 

 

 

2017. júlIUS 5-I TERMELŐI ÉS KERESKEDŐI BELÉPÉSEK A KÖRFORGALOM AKADÁLYOZÁSÁVAL

Társaságunkhoz több észrevétel érkezett a piac tavaszi-nyári nyitva tartási rendjére vonatkozóan. Minden nyitási időpontot két órával későbbre kívánnának tolni.

Ezzel ellentétesen e hónap 05.-én a hatósági intézkedés ellenére 12:34 órakor már a körforgalomnál közlekedést megbénították, a környék közúti forgalmát akadályozták, melyet a mellékelt képek mutatnak.

A helybiztosításos termelőket is 15:00 óra előtt kellett beengednünk.

Kérünk valamennyi termelőt és kereskedőt – a hőségre való tekintettel is – a meghirdetett nyitva tartási időpontok betartására.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy mindazok, akik a piac környékének forgalmát akadályozzák, azok a piac működését veszélyeztetik!!!

A piacra való bejutás gyorsításának lehetőségét Társaságunk vizsgálja.

Kérjük szíves együttműködésüket a piac működési rendjének fenntartása érdekében!

 

Budapesti Nagybani Piac vezetősége

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekötő körforgalom video 12:38...

BEKÖTŐ KÖRFORGALOM VIDEO 12:42...

 

  

   

már 1 millió forint felett az átvett adományok értéke a Nagybani Piacon

Június 21-én a Nagybani Piac Éjszakája alkalmával indult az Élelmiszerbankkal közösen szervezett élelmiszerfelesleg mentés a Budapesti Nagybani Piacon. Nagy örömünkre sok termelő és kereskedő azonnal az ügyünk mellé állt, így már június folyamán több, mint 4 tonnányi zöldséget és gyümölcsöt tudott átvenni és kiosztani az Élelmiszerbank, az átvevő családok nagy örömére. Sokféle termék érkezett, felajánlottak többek között burgonyát, hagymát, cukkinit, salátát, paradicsomot, paprikát, barackot, az adományok értéke már most meghaladja az 1 millió forintot! Az átvett zöldségeket és gyümölcsöket Budapesten, Pécelen és Üllőn osztották ki az Élelmiszerbank partnerszervezetei. Ezúton is köszönjük minden termelőnek és kereskedőnek az együttműködést!

  

 

   

 piac éjszakája

 

A június 21-i napfordulóra meghirdetett „Piac éjszakája” a résztvevők és a vendégek elismerő véleménye szerint különleges élményt nyújtó, sikeres rendezvény volt. A zenés műsort, művészvendégek közreműködése, a nagybani piacot bemutató körséta színesítette, ami látványos tűzijátékkal zárult. A BNP társaság köszönetét fejezi ki a piac tevékenysége iránt mutatott érdeklődésért, a regisztrált vendégeink aktivitásáért. Külön köszönjük a nagybani piacosok közreműködését abban, hogy - a reményeink szerint hagyományt teremtő rendezvény során – vendégeinknek a zöldség-gyümölcsáru nagybani forgalmazásáról reális képet nyújthattunk, és az Élelmiszerbankkal most induló együttműködést is eredményesen zárhattuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felhívás!

  

Kérjük azon cégeket, akiknek raktárigényük van a budapesti nagybani piacon, az igényelt alapterület (m2) megjelölésével jelezzék a helybiztositas@nagybani.hu e-mail címre.

 

 

WiFizone

 

Új ingyenes WiFi elérhetőségi lehetőség a Nagybani Piacon!

 

RÉSZLETEK...

 

 

tavaszi-nyári ÜZEMELTETÉSI rend 2017. május 2.-től

 

Társaságunk a jelenleg érvényes nyitvatartási renden a tavaszi-nyári időszakban jelentősen nem kíván változtatni, azonban a technológiai rend pontos betartását fontosnak tartjuk az alábbiak szerint...

 

RÉSZLETEK...

 

 

 

melon-red.jpg

Rólunk A budapesti nagybani piac zrt. a termelők, a kereskedők szolgálatában!

A budapesti nagybani zöldség-gyümölcs piac az ország legnagyobb termelői és elosztó piaca, ahol hetenként hat napon át találkozik a termelők és a nagykereskedők árukínálata a kiskereskedők és a vidéki nagykereskedők keresletével. Egész évben folyamatosan kaphatók friss zöldség- és gyümölcsfélék, déligyümölcsök, gomba, tojás, méz, konzervek, tartósított élelmiszerek, édes áruk, csomagolt húskészítmények, tejtermékek, üdítő italok.

Részletek...

melon-yellow.jpg

InformációTermelők részére

A nagybani piac szabadtéri szektoraiban árusíthatnak a termelők, amely a piac nyitva tartása alatt saját gépjárműről történhet.

részletek...

 

VÁSÁRLÓK részére

A jelenlegi, nyitva tartási rend szerint a nagybani piacra beszerzési céllal érkező vásárlók az alábbi lehetőségek közül választhatnak

részletek...

 

Aktuális NYITVATARTÁSI REND

A budapesti nagybani piac jelen nyitási és működési rendje...

RÉSZLETEK...

 

piaci díjszabás

Belépési és parkolás díjak 2018.01.01.től

RÉSZLETEK...

 

PIACI Hírújság

Nagybani piac álltal kiadott hírújság...

RÉSZLETEK...

 

Árinformációk

 

Vegye igénybe a BNP Zrt. árinformációs szolgáltatását!

A budapesti nagybani piacon heti két alkalommal – hétfői és csütörtöki piaci napokon – a legalacsonyabb és legmagasabb kínálati árak gyűjtésével tájékoztató árlista készül. Az árinformáció az adott napra jellemző termelői és nagykereskedői bruttó árakat tartalmazza.

részletek...

piaci hírek

 

AktuálisArchívum